23 martie 2014

Ruinele tale

Înnebunesc printre ruinele tale, iubitule. Şi nici măcar nu ştiu cum de-ai ajuns aşa... bucăţi de oase, câteva fâşii de piele, păr, un zâmbet... şi nici un suflet. O fi fost poate timpul care ţi-a demascat planul  de-al transforma doar într-un ceas, sau poate astenia de primăvară. O fi fost noaptea care mi te-a furat şi m-a făcut pe mine să nu mă mai ştiu decât nebună. Or fi fost stelele sau ploile... o fi fost pasărea care te-a cântat ieri dimineaţă pe la 3 pe pervazul meu. Sau oi fi fost chiar eu, eu care ţi-am înnebunit ruinele. Tu nu mai ai glas sau buze. Ţi le-am dizolvat de atâtea săruturi şi atâtea dăţi în care ai tot ţipat la mine când îmi ceream iertare sau când plângeam, când îmi închideai telefonul. Tu nu mai ai nici mâini, nici unghii. S-au fărâmiţat de la atâea seri în care te imploram să-mi masezi corpul.. Măcar m-ai cunoscut, aşa, cu totul. S-au dus şi mofturile tale... micuţele tale mofturi  de dimineaţă când îţi puneam cafeaua şi-o făceam prea dulce. Atunci când inversam cănile. Şi alea două ţigări. Chesterfield - doar asta dădeau la bucată. Unde-i timiditatea ta neexistentă? S-a strecurat şi ea sub ruinele tale? Unde-ţi sunt cuvintele sau fumul? Unde-ţi e pudoarea? Spune-mi. Ah, am uitat. Tu nu mai ai glas. Arată-mi atunci! Pardon, nici mâini nu mai ai. Fă-mă să simt! Dar cum? Cum să mă faci pe mine când tu însuţi nu poţi simţi? Unde ţi-e sufletul? Oh, e la mine. Acum îl simt. A fugit de ruinele tale, iubitule. M-a preferat pe mine nebună. Pe mine înnebunită de ruinele tale. Pe mine plină de tine. Ne-am ameţit amândoi cu nebunia mea. mă rog, eu şi cu ce a mai rămas din tine. Apoi ne-am întins şi te-am iubit. Te-am iubit pe tine şi ruinele tale care mă înnebuneau.

4 comentarii:

  1. As vrea sa cred ca nu am capacitatea necesara sa inteleg adevaratul sens al propozitiei "Unde-i timiditatea ta neexistenta?" da' pula mea frate, chiar nu are sens. Adica, "unde-i sensul neexistent al propozitiei?" mai pe limba ta ;) .

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand, umil te rog sa inlaturi cuvintele nepotrivite din comentariul tau. Nu dau dovada decat de superficialitate, iar observatia ta se cam anuleaza. Dar, eu nu sunt aici sa te judec, asa ca n-am sa mai continui. Asta asa, ca fapt divers. In al doilea rand, nu stiu cat ai citit tu ce am mai scris, dar, pentru cunostintele tale, folosesc paradoxuri deseori. Se folosesc si la case mai mari. Acea sintagma care te-a indignat profund era un alt fel de a spune "Unde e tupeul tau?" Stii tu, exact ce ai si tu acum. Acum e mai pe limba ta? Aplica putina matematica si vei obtine acelasi lucru. - si - da +. Oricum, fiecare intelege cum poate, cum vrea, cat il duce capul, etc., etc. Si pe limbajul tau, ca incheiere, in **** ***, mai bine taci cand nu intelegi lucruri de genul. Sau aplici putin gandirea. Sau nu mai citesti. Depinde. E doar alegerea ta. Zic si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere